Uw tuinaanleg in Beneden-Leeuwen

Tuinaanleg in Beneden-Leeuwen

Wilt u uw tuin een flinke opknapbeurt geven? Roelofs Tuinen & Planten verzorgt graag uw tuinaanleg in Beneden-Leeuwen. We kunnen alles voor u regelen. Van het leeghalen van uw oude tuin tot de bestrating en de beplanting. En heeft u al aan de verlichting gedacht?

Tuinaanleg in Beneden-Leeuwen
De aanleg van een nieuwe tuin gaat snel. We komen namelijk vaak met meerdere collega’s. En we werken met professioneel materieel. Binnen één tot zes weken is uw nieuwe tuin klaar.

Dit is hoe het werkt
We starten vanzelfsprekend met het leeghalen van uw oude tuin. Dat moet met zorg gebeuren, want al het afval wordt gescheiden voor een goede recycling. Als de tuin leeg is, kan het opbouwen beginnen. We zetten het nieuwe ontwerp uit en gaan aan de slag met het grondwerk voor de bestrating. In deze fase nemen we vaak ook de elektra, water- en afvoerleiding voor de tuin mee. Als het voorbereidend werk is gedaan, gaan we met nieuwe materialen de tuin in. Stenen, grond, bemesting, het gazon en natuurlijk… heel veel planten!

De oplevering is een feestje
Het leukste moment is natuurlijk de oplevering van de nieuwe tuin. Dat doen we samen met u. Is alles naar wens? Welke planten en materialen hebben we ook alweer gebruikt? Waar moet u rekening mee houden bij het onderhoud? Bovendien ontvangt u een boekje met de namen van de planten die we hebben gebruikt, een onderhouds- en snoeiadvies en een bemestingsschema. Zo kunt u alles op uw gemak nog eens nalezen.

Heeft u in de toekomst vragen?
Veel mensen kunnen wel wat hulp gebruiken bij het onderhoud van hun tuin. Bijvoorbeeld bij het snoeien van een grote boom. Voor het bijhouden van hagen en perken. Voor het verzorgen van het gazon of onkruidbestrijding. Met iedere vraag, klein of groot, kunt u bij ons terecht.

Tuinaanleg in Beneden-Leeuwen