Bodemonderzoek

door uw hovenier in Beneden-Leeuwen

Weet u waarom die ene struik in uw border minder goed groeit? En waarom doet die boom het juist wel? Met een bodemonderzoek van uw hovenier in Beneden-Leeuwen kunt u daar heel gemakkelijk achter komen. Zo weet u precies welke voedingstoffen u kunt toevoegen om de bodem te verbeteren en de groei van planten te bevorderen.

Trouwens: dit onderzoek voeren wij uit bij alle tuinen die wij aanleggen. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.

Hoe werkt het?
Het bodemonderzoek begint met het nemen van een grondmonster. Daarna ontvangt u een overzichtelijk rapport met onder andere de hoeveelheid kalium en calcium in de grond. Handig: in dit rapport staat een bemestings-advies om uw tuin in optimale conditie te brengen.

Uw hovenier uit Beneden-Leeuwen helpt u graag!
Een bodemonderzoek is zo geregeld. Neem gerust contact op met Roelofs Tuinen & Planten.

Hovenier in Beneden-Leeuwen
Hovenier in Beneden-Leeuwen

Hoe werkt het?

Wij komen bij u langs om een grondmonster te nemen. Daarna ontvangt u een overzichtelijk rapport met punten als hoeveelheid kalium en calcium. Hierin zit ook een bemestingsadvies over hoe de tuin in de optimale conditie kan worden gebracht. Denk hierbij aan het soort bemesting en dosering.

 
Contact Hebben wij uw interesse gewekt of wilt u meer weten over wat een bodemonderzoek inhoudt? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord.